Hengelsport

Welkom op de website van Kuper Center.

Hier vindt u de meest uiteenlopende hengelsport produkten van sportvissers voor sportvissers samengesteld voor bijna alle soorten visserij. De produkten van Kuper Center zijn van hoogwaardige kwaliteit met een zeer goede prijsverhouding. Het aanbod aan artikelen welke wij presenteren op deze website is altijd actueel in onze database bijgewerkt. Wij bieden een assortiment van de beginnende sportvisser tot en met de grootste fanatics onder ons. Ook zijn de produkten te verkrijgen via het Joy of Fishing netwerk welke garant staan voor een goede service! Voor meer informatie zie ook de website www.joyoffishing.nl

 

   

KARPER

LFT’s Favourite Carp Products overkoepelt een brede range aan gespecialiseerde karpermaterialen waar de karpervisser zijn voordeel mee kan doen. De kleinmaterialen variëren van stoppers, wartels, haken, alle rigmaterialen tot aan controlers, lood, baitrockets, PVA, hangers en alles daar tussenin. Een van de best verkochte items vormt nog altijd de LFT Lead Clip, een karperveilige sluiting voor aan de rig waaruit het lood bij eventueel vastlopen kan uitspringen. Kijk voor een overzicht van de LFT materialen  in de winkel of check de website www.joyoffishing.nl

 

FIZZ TABLETS

LFT Fizz Tablets

Deze unieke LFT Fizz tablets zijn effectief, attractief maar bovenal nieuw én uniek op de markt. De LFT Fizz Tablet gaat werken zodra die in het water ligt, hij begint gelijk te bruisen!
Hierdoor ontstaat een bellen bruis vol met flavours, lokstoffen en eetlust opwekkers.
Hierdoor wordt de karper vanaf verre afstand al naar de stek gelokt en valt hem het haak aas eerder op door de snelle werking van de Tablet! Elke LFT Fizz tablet heeft weer zijn eigen geur en kleur, zo kan iedereen naar eigen belang met zijn haak aas vissen naar keuze.

De LFT Fizz Tablet kan op vele diversen manieren ingezet worden, dit maakt deze Tablet veelzijdig! Ze kunnen met de hand bijgevoerd worden, zodat je extra attractie rondom je haak aas hebt. Maar je kunt ze ook heel goed gebruiken om door te boren en over je rig heen te schuiven zodat je extra attractie bij je haakaas krijgt.

Effectief per Tablet 1 tot 5 minuten

Alle LFT Baits zijn in samenspraak met deskundigen ontwikkeld, exclusief
in opdracht voor ons geproduceerd en natuurlijk langdurig getest.

                                  

PELLETS

De vismeel pellet is een perfect instant aas, en instant attractor voor de karper. Doordat de pellet snel geuren los laten en langzaam oplost zal het de karper snel de aandacht trekken. Ook zijn de voorgeboorde pellets iedeaal om als haakaas in te zetten!

                     

 

WITVIS

Vissen op witvis 

Onder de noemer LFT Coarse brengt Kuper Center talloze artikelen voor het vissen met de vaste hengel, de matchhengel, feederhengel en het methodvissen. Dit varieert van fijne superscherpe haken tot elastiek, siliconenspray, voerkorven, methodkorven, fijne pennetjes, matchdobbers, loodhagels, olivettes, peilloodjes, onthakingsmateriaal, nylon, cups, bungs, wartels, afhouders enzovoorts.

 

 

 

 

STEAM TABLETS

Deze unieke tablets hebben wij achter de schermen meer dan 1,5 jaar aan gewerkt, en het eind resultaat mag er zijn. De Steam Tablets zijn tabletten die een effectiviteit hebben van 1-tot 45 min, ze vallen rustig uit elkaar en blijven geur en kleur afgeven. De Fizz tabletten daar in tegen zijn bruis tabletten die 1-tot 5 min effectief zijn maar een enorm effect geven onder water, de geur, kleur en smaak stoffen springen alle kanten op. Tip vis de Fizz tabletten eens in een maden korf met gaatjes.

 

verkrijgbaar in witvis allround,Karper,Barbeel,Kanaal/Rivier,WinterFish en Brasem,

 

Roofvis

LFT HENGELS

LFT staat voor betaalbare kwaliteit en innofatief. en dat kun je zeker weer zien in deze range met roofvis hengels. zelfs in de laagste prijsklassen kom je hengels tegen die zeer modern en van deze tijd ogen. met als absolute top de Sense serie deze complete serie met een uiterst dunnen blank blijkt een zeer allround en populaire serie te zijn.

 

REDLINER -HOTSPOT SERIES-

De LFT Redliner Hotspot Serie, diversen zeer strakke en mooi uitgevoerde roofvis hengels. De snoekbaars visser kan er op alle fronten mee uit de voeten. Zowel vanaf de boot als vanaf de kant.

Met de LFT Redliner Hotspot serie aan hengels levert groothandel Leonard Sports een serie roofvishengels waar elke kunstaasvisser mee uit de voeten kan. De matzwarte hengels zijn fraai afgewerkt met rode accenten en een zeer moderne reelhouder. In de serie vind je een Vertical, Softbait, Trigger en een Dropshot uitvoering, de winkeladviesprijs loopt van €79,95 tot een €89,95.

 

 

SPORTEX HENGELS

Betaalbaar

Kuper Center levert van Sportex diverse typen kunstaashengels. Zo is de Opal-serie een zeer betaalbare serie met een blank gebouwd volgens de nieuwste technieken en een nieuw type Fuji reelhouder. Zeker de snoekbaarsvissers zullen deze gevoelige kunstaashengels op waarde weten te schatten. De Sportex Black Pearl is gebaseerd op de legendarische Black Stream serie aan hengels. Door de snelheid en de sterkte van de blank is dit de best verkochte serie binnen de Benelux. De Carboflex serie wordt gebouwd op blanks van het nieuwste HM carbon, ze biedt perfecte werpeigenschappen en is ook nog eens betaalbaar. Voor alle methoden van kunstaasvissen is er een hengel in deze serie te vinden. 

 

 

De Invader serie is een complete range aan plugjes die qua prijs kwaliteit verhouding erg goed zijn, een betaalbare serie waardoor de jeugd ook vaak met diversen modellen naar de waterkant kan gaan!

 

   

 

 

FOREL

LFT trout (forel) artikel bestaat uit een ruim assortiment aan forel-vis artikelen, zoals hengels, micro molens, Trout Bait, Marshmallows, Mummies en allerlei klein materiaal om uw droom forel te vangen.

Behalve speciale forelhengels van Byron en kleine modellen werpmolens van Rovex, levert Kuper Center ook allerlei klein materiaal voor het vissen op forel. Nylon of fluorocarbon, kant en klare onderlijnen, haken voor het vissen op forel met deeg of natuurlijk aas, minikunstaas, sbirulino’s, glazen werpgewichten en dobbers die de aanbeet van een forel duidelijk weergeven.U kunt altijd een kijkje nemen op www.joyoffishing.nl of klik op de banner op de hoofdpagina

 

              

 

    


LFT TROUT SPIN -SERIES-

Gevoelig

Onder de noemer LFT Sense brengt Kuper Center een hele serie tweedelige werphengels voor het ultralichte tot lichte kunstaasvissen. De hengels liggen licht en comfortabel in de hand, ze zijn afgebouwd met een kurken handgreep, reelhouder en eendelige, gevoerde geleideogen. Door de strakke actie worden aanbeten zeer duidelijk doorgegeven. In de range vind je ook enkele lichte hengeltjes voor het vissen op baars.

 

 

ROVEX TROUT SPIN -SERIES-

Een Ultra lichte serie die ook ideaal is voor het struinend vissen in een kleine beek met een mini spinner. de lengte van de Captive trout is daarom ook maar 150cm om ook onder de takjes enzo te kunnen werpen.

Realisatie: