Springkussen / Jubileum

Springkussens doen het altijd goed bij alle evenementen en zijn een favoriet bij alle kinderen. Alle springkussens zijn voorzien van een hoge opstaande rand voor de veiligheid van uw kinderen. Wij hebben diverse maten en modellen in ons assortiment.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail (info@kupercenter.nl), bellen 0591-390410 of langs komen.

Afhaal- en retourinstructies

U kunt het springkussen op maandag t/m zaterdag halen vanaf 8.30 uur, de springkussens liggen op een aanhanger, een auto met een trekhaak is al voldoende. De springkussens aanhangwagens zijn niet voorzien van een afdeknet. Tevens bent u zelf verantwoordelijk voor het meenemen van een kentekenplaat voor op de aanhangwagen.

De springkussens worden NIET overgeplaatst in een andere kar of bus, u dient de aanhanger van Kuper Center te gebruiken

Voor de zondagverhuur kunt u het springkussen halen op zaterdag tussen 16.00 uur en 16.45 uur.
Het verhuurbedrag dient vooraf te worden voldaan op vertoon van een geldige legitimatie/rijbewijs.
Als u een opblaasbaar object(Sarah,Abraham,enz) heeft gehuurd kunt u die op de middag ervoor ophalen tussen 15.00 uur en 17.00 uur, U gebruikt deze een dag, die dag daarna moet het object terug zijn voor 12.00 uur. Springkussens die op zaterdag worden gehuurd, kunnen eventueel bij Kuper B.V.                         Verlengde Scheperweg 2 7891TH Klazienaveen op zondag voor 12.00 uur geretouneerd worden.

De maandagverhuur kan op zaterdag gehaald worden tussen 15.00 uur en 16.30 uur. Dit geldt voor alle opblaasbare objecten met uitzondering van de springkussens.

Verhuur Categorie├źn:

Springkussens

Deze categorie bevat 15 item(s)


Jubileum

Deze categorie bevat 39 item(s)


Feestartikelen

Tevens is er een groot assortiment feestartikelen op het gebied van Sara, Abraham, Huwelijk, en leeftijden. Dus ook voor de aankleding van uw woning of tuin voor een feest kunt u bij Kuper Center terecht.

 

Geboorte feest                       Slingers,ballonnen                           Seizoensfeesten

Realisatie: