Home

Participatiewebshop

Woont u in gemeente Emmen en heeft u een laag inkomen en weinig vermogen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een budget om te besteden in de Participatiewebshop van de gemeente. Op de webwinkel kunt u voor uzelf en/of u kinderen kiezen uit verschillende producten voor de hengelsport. De producten zijn gericht op meedoen in de maatschappij. 

Budget besteden 

In de webshop kunt u gedurende het jaar een budget besteden aan producten naar eigen keuze. Dat kan in één keer of in gedeelten; aankopen worden in mindering gebracht op uw tegoed in de webwinkel. Het budget bedraagt € 250,- voor volwassenen, € 350,- voor kinderen die op de basisschool zitten en € 500,- voor kinderen die naar de middelbare school gaan. Voor de kinderen (van 4 tot 18 jaar oud) wordt het budget toegekend aan de ouders. Budget dat op 31 december 2018 niet besteed is, komt te vervallen.

Voor meer informatie: https://participatiewebshop.emmen.nl/webshop.html

 

 

 

 

Klik op de banner hierboven om naar ons vuurwerkassortiment te gaan!

 

 

 

Wij als Kuper Center zijn aangesloten bij Joy of Fishing. Een ruim assortiment is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Bezoek ook eens onze webwinkel voor een totaal aanbod aan kwaliteit artikelen voor de hengelsport.

 

Kuper Center Uw groene vakwinkel is al jaren een vertrouwd adres in Klazienaveen en omstreken. Naast het verkopen van vijver-, tuinartikelen, hengelsport, diervoeders ook het verkooppunt van Primagaz (gasflessen). Wij hopen dat u door het bekijken van deze site een beeld krijgt van het bedrijf Kuper Center. En... mogen wij u misschien binnenkort als klant begroeten.

Openingstijden:

Maandag tm vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur

Zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

Donderdagavond koopavond tot 20.00 uur

 

 

 

Reserveer nu een springkussen:

Contact:

Kuper Center BV
Mr Ovingskanaal OZ 2
7891 EV Klazienaveen
Tel. 0591 390410
Fax. 0591 390408

Realisatie: